Spread the love
Image

 

Yhteystiedot

Snapplication Oy

   Y-tunnus 2970247-9
Sähköposti:       Info@localapp.fi
Puhelin:            +358 452 041 400
                           +358 443 570 966

Caius Fritz, Co-founder and CEO        |       Ekaterina Arkhipova, Co-founder and CMO

Olemme nuori Start-up yritys ja toimimme Maria 01:n tiloissa sekä Etelä-Karjalassa.  Meidän tavoitteena on olla mukana matkailun digitalisaatiossa ja uudistaa sitä. Ensimmäinen sovellus julkaistiin Lappeenrantaan keväällä 2019. Lappeenrannan kaupunki on ollut mukana Lappeenranta sovelluksen kehitystyössä. 

Parannamme matkailukokemusta helpottamalla tiedon hakemista ja antamalla vinkkejä miten nauttia alueen tarjonnasta. Nyt kaupunki ja alueen yritykset pääsevät jakamaan tietoa kätevästi matkailijoille ja paikallisille aidosti paikallisen sovelluksen kautta!

Mikäli olet paikallinen, matkailija tai yrittäjä voit kertoa meille lomakkeen kautta miten voimme kehittää Local App -palvelua tulevaisuudessa.

 Haluamme tehdä sovelluksia lisää Suomeen ja Eurooppaan lähitulevaisuudessa. Kaupungeille, kunnille ja muillekkin toimijoille voimme toteuttaa upeita Local App sovelluksia toiveiden mukaisesti. Sovellus on toteutettu PWA teknologialla, joten se toimii sovelluskauppojen lisäksi myös selaimessa ja näkyy näin paremmin hakutuloksissa.

Jos olet kaupungin/kunnan matkailusta vastaava henkilö, täytä lomake ja ota yhteyttä. Lähetämme sinulle Local App -palvelun esitteen.

Oletko yrityksen edustaja ja toimit kenties IT/matkailu/markkinointi -alalla. Jos näet mahdollista yhteistyötä, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Jätä yhteydenottopyyntö tai anna palautetta