Spread the love
Image

 

Yhteystiedot

Snapplication Oy

   Y-tunnus 2970247-9
Sähköposti:       Info@localapp.fi
Puhelin:            +358 452 041 400
                           +358 443 570 966

 

                                               

Caius Fritz, Co-founder and CEO                 |                Iiro Kaksonen, Fullstack developer

Local App on kuin "Tripadvisor pienille kunnille ja kaupungeille tai räätälöity google maps pienemmälle alueelle". 

Local App on uusi kehittyvä digitaalinen ekosysteemi joka toimii pienemmillä paikkakunnilla ja lisää alueellisesti matkailutoiminnan vetovoimaisuutta. Local App seuraa maailmalla trendiä, globalisaatiosta lokalisaatioon. Covid-19 tilanteen myötä lähialueen matkailu tulee kasvamaan heti, kun ihmisille annetaan tilaisuus lähteä kodistaan.  Siksi suosittelemme kunnille ja kaupungeille käynnistämään kehitystoimenpiteitä viivyttelemättä ja ottamaan osansa koronan jälkeisesti lähimatkailubuumista. 

Olemme nuori Start-up yritys ja toimimme Maria 01:n tiloissa sekä Etelä-Karjalassa.  Meidän tavoitteena on olla mukana matkailun digitalisaatiossa ja uudistaa sitä. Ensimmäinen sovellus julkaistiin Lappeenrantaan keväällä 2019. 

Parannamme matkailukokemusta helpottamalla tiedon hakemista ja antamalla vinkkejä miten nauttia alueen tarjonnasta. Nyt kaupunki/kunta ja alueen yritykset pääsevät jakamaan tietoa kätevästi matkailijoille ja paikallisille  super userin kautta tai kirjatumalla aidosti paikallisessa sovelluksessa.

Onko alueellasi Local App, oletko yrittäjä tai oletko matkailija? Kysy Local Appia alueellesi, anna kehitysehdotuksia ja palautetta lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä. 

 Tulemme laajentamaan Local App aluetta lähitulevaisuudessa. Kaupungeille, kunnille ja muillekkin toimijoille voimme toteuttaa upeita Local App sovelluksia toiveiden mukaisesti. Sovellus on toteutettu PWA teknologialla, joten se toimii sovelluskauppojen lisäksi myös selaimessa ja näkyy näin paremmin hakutuloksissa.

Jos olet kaupungin/kunnan matkailusta vastaava henkilö, täytä lomake ja ota yhteyttä. Lähetämme sinulle Local App -palvelun esitteen.

Oletko yrityksen edustaja ja toimit kenties IT/matkailu/markkinointi -alalla. Jos näet mahdollista yhteistyötä, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Jätä yhteydenottopyyntö tai anna palautetta