Yhteystiedot

Snapplication Oy

Y-tunnus 2970247-9

Sähköposti:  Info@localapp.fi

Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki

Puhelin:  +358 452 041 400

Yhteystiedot

Snapplication Oy

Y-tunnus 2970247-9

Sähköposti:  Info@localapp.fi

Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki

Puhelin:  +358 452 041 400

Caius Fritz

Toimitusjohtaja, myynti 

+358 443 570 966

Caius.Fritz@localapp.fi


Em Seikkanen

Markkinointijohtaja

info@localapp.fi 

 


   Mathilda Kurki

Brändi kehittäjä ja tuotekehitys

info@localapp.fi

 

 

   Iiro Kaksonen

Ohjelmistokehittäjä

info@localapp.fi

 

Ota yhteyttä

Meistä

 
Local App edistää nykyajan muuttuvaa matkailua digitaalisin keinoin. 
Vallitsevan tilanteen myötä Lähimatkailu ja matkailu pienemmille paikkakunnille on vielä ennemmän kuin suositeltavaa, se on turvallista, edullista ja ehkä jopa jännittävääkin.
 
Hienot ilmiöt tarvitsevat toteutuakseen yhteisiä alustoja, jonka avulla voimme nähdä maailmaa uudella tavalla ja kommunikoida yhdessä kokemuksia jakaen. Me olemme yritysten ja uusia paikkoja kokeilevien ihmisten paikallinen ystävä ja teemme parhaamme luomalla sovelluksesta miellyttävän matkakumppanin vieraillessasi kaikissa Local App kohteissa. 
 
Local App on suunniteltu toimimaan pienemmillä paikkakunnilla, keskikokoisesta kaupungista pieneen kuntaan. Local App kuratoi tiedot käyttäjäystävälliksi ja näin sinun on helppo löytää sopivat mielenkiinnon kohteet alueelta. Tuomme paikallisen äänen kuuluviin ja luomme yhteishenkeä matkailijoiden, paikallisten ja alueen kesken.  Suomessa on todella paljon nähtävää ja koettavaa, harva meistä osaa edes käsittää miten paljon kiinnostavia kohteita suomesta löytyy.
 
Olemme nuori suomalainen yritys ja toimimme Startup-keskus Maria 01:n tiloissa Helsingissä Lapinlahdenkadulla. Idea pienempien paikkakuntien sovelluksesta syntyi jo ammattikorkeakoulujen NY Start up kilpailun aikana vuonna 2017-18 ja viralliseksi yritykseksi ( Snapplication Oy 2970247-9 ) rekisteröidyimme vuoden 2019 alussa. Tavoiteemme on olla tulevaisuudessa pienempien paikkakuntien johtava matkailualustatoimittaja.
 
Arvomme on, yhdessä tekeminen, avoimuus, aitous ja paikallisuus.
 
 

 

Spread the love