Local App 

Paikallinen oppaasi alueella. Sovellus toimii tällä hetkellä Lappeenrannassa ja Taipalsaarella. Lataa sovellus puhelimeesi! Voit myös selata sovellusta verkossa.

Local App uudelleen brändätään ja uusi Aarre App julkaistaan juhannukseen mennessä! Rautjärvi ja Parikkala ensimmäisinä mukaan Aarre Appiin.

Kiikarissa rento kahvilakierros vai melontaretki järvelle?

Local Appista löydät kaikki alueen palvelut yhdeltä kartalta! Näet ajankohtaiset tarjoukset, tapahtumat, nähtävyydet, uutiset, vierailun arvoiset kohteet ja aktiviteetit. Lataa sovellus ja löydä uusia elämyksiä!

 

Kiikarissa rento kahvilakierros vai melontaretki Saimaalle?

Local Appista löydät kaikki Lappeenrannan palvelut yhdeltä kartalta! Näet ajankohtaiset tarjoukset, tapahtumat, nähtävyydet, uutiset, vierailun arvoiset kohteet ja aktiviteetit. Lataasovellus ja löydä uusia elämyksiä!

 

             

Yrittäjä, oletko jo kartalla? 

 

Yrityksesi tietojen lisääminen Local App -palveluun on ilmaista. Lähetä tietosi meille ja lisäämme ne puolestasi palveluun.

 

 

 

Päivitä tietoja ja markkinoi

 

Muuttuivatko aukioloaikasi vai haluatko lisää kävijöitä? Kirjaudu palveluun ja lisää yrityksen ajankohtaisia tietoja. Tavoita matkailuvirrat Local Appin avulla.

 

Local App Premium  -Uudet tuotteet yrittäjille

Uusi Premium jäsenyys tarjoaa lisää näkyvyyttä yrityksellesi.

Premium jäsenenä näyt paremmin sovelluksessa. Lisäät omia postauksia etusivulle,

luot tarjouksia ja omia tapahtumasivuja.

Kehittyvänä palveluna, lisää ominaisuuksia tulossa.

 

 

LUE LISÄÄ
Spread the love